Worcester, MA vs Cranston, RI (Aug 06, 2011)

 
Box Score
 

Northeast Region 1
Worcester, MA 8 (29-9), Cranston, RI 7 (24-15)
Aug 06, 2011 at Old Orchard Beach,ME (The Ballpark)

Worcester, MA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Bryan Perez 2b 
Joe Consolmagno cf 
Regan Aghdam ss 
Kyle Brenner c 
Ysander Figueroa lf/p 
Steve Flynn p/3b 
John Boyd 3b/lf 
Mike Mastrototaro 1b 
Nate Frederick rf 
Totals  37  10  27  14 
  
Cranston, RI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
John Razzino 2b/p 
Matt Pagano lf 
Jeff Diehl rf 
Michael Hayden p/1b 
Matt McCool cf 
Robert Madonna c 
Stephen Beneduce ss 
Anthony Pagano 1b/2b 
   Kyle Tracy p 
   Robert D'Arezzo ph 
   Ryan Faria p 
   Brandon Ruggieri ph 
   Richard Reo p 
   Jacob Ciolfi p 
   Conor Fahey ph 
Tyler Collins 3b 
Totals  36  12  27  12  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Worcester, MA....... 000 160 001 -  8 10  3
Cranston, RI........ 100 100 140 -  7 12  3
-------------------------------------------
E - Aghdam, R 2; Frederick, N; Pagano, M; Beneduce, S; Pagano, A. DP - MA 1; RI 1. LOB - MA 8; RI 11. 2B - Figueroa, Y; Pagano, M; Madonna, R. 3B - Pagano, M. HR - Aghdam, R; Figueroa, Y. HBP - Brenner, K; Figueroa, Y. SB - Perez, B; Consolmagno 2; Figueroa, Y; Razzino, J 2; McCool, M. CS - Razzino, J.

Worcester, MA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Steve Flynn   7.2  11  32  38  10 
Ysander Figueroa W,1-0  1.1 
  
Cranston, RI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Michael Hayden   4.2  21  23 
John Razzino   0.1 
Kyle Tracy   1.0 
Ryan Faria   2.0 
Richard Reo L,0-1  0.1 
Jacob Ciolfi   0.2 

Win - Figueroa, Y (1-0). Loss - Reo, R (0-1). Save - None. WP - Flynn, S 2; Tracy, K. HBP - by Hayden, M (Brenner, K); by Reo, R (Figueroa, Y).

Umpires - HP: Joe Rocha 1B: Tom Fifield 3B: Bob Esposito
Start: 9:35 am Time: 2:38 Attendance:
Weather: Partly Sunny

 
Play-by-Play
 

Northeast Region 1
Worcester, MA 8 (29-9), Cranston, RI 7 (24-15)
Aug 06, 2011 at Old Orchard Beach,ME (The Ballpark)

Worcester, MA starters: 10/2b Perez, B; 7/cf Consolmagno; 8/ss Aghdam, R; 22/c Brenner, K; 12/lf Figueroa, Y; 23/p Flynn, S; 9/3b Boyd, J; 13/1b Mastrototaro; 20/rf Frederick, N;

Cranston, RI starters: 7/2b Razzino, J; 8/lf Pagano, M; 23/rf Diehl, J; 21/p Hayden, M; 15/cf McCool, M; 22/c Madonna, R; 2/ss Beneduce, S; 11/1b Pagano, A; 4/3b Collins, T;

Worcester, MA 1st - No play. Perez, B grounded out to ss. Consolmagno walked. Consolmagno stole second. Aghdam, R popped up to 2b. Brenner, K flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Cranston, RI 1st - Razzino, J singled to third base. Razzino, J stole second. Razzino, J advanced to third on a wild pitch. Pagano, M grounded out to 2b. Diehl, J grounded out to ss, RBI; Razzino, J scored. Hayden, M flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Worcester, MA 2nd - Figueroa, Y singled, advanced to second on an error by ss. Flynn, S struck out swinging. Boyd, J lined out to cf. Mastrototaro grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Cranston, RI 2nd - McCool, M singled down the rf line, advanced to second on an error by rf. Madonna, R popped up to 2b. Beneduce, S walked; McCool, M out at third c to ss to 3b, picked off. Pagano, A popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Worcester, MA 3rd - Frederick, N flied out to rf. Perez, B flied out to rf. Consolmagno lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cranston, RI 3rd - Collins, T grounded out to 2b. Razzino, J singled through the left side. Razzino, J stole second. Razzino, J out at third c to 3b, caught stealing. Pagano, M tripled to left center. Diehl, J popped up to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Worcester, MA 4th - Aghdam, R grounded out to 3b. Brenner, K grounded out to 1b unassisted. Figueroa, Y homered to left field, RBI. Flynn, S grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Cranston, RI 4th - Hayden, M singled down the lf line. McCool, M walked; Hayden, M advanced to second. Madonna, R singled to center field; McCool, M advanced to second; Hayden, M advanced to third. Beneduce, S singled to left field, RBI; Madonna, R advanced to second; McCool, M advanced to third; Hayden, M scored. Pagano, A struck out swinging. Collins, T struck out looking. Razzino, J reached on a fielder's choice; Beneduce, S advanced to second; Madonna, R advanced to third; McCool, M out at home p to c. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Worcester, MA 5th - Boyd, J flied out to rf. Mastrototaro grounded out to 3b. Frederick, N singled to center field. Perez, B singled up the middle; Frederick, N advanced to second. Consolmagno reached on an error by 1b; Perez, B advanced to second; Frederick, N advanced to third. Aghdam, R singled down the lf line, 2 RBI; Consolmagno advanced to second; Perez, B scored, unearned; Frederick, N scored, unearned. Brenner, K hit by pitch; Aghdam, R advanced to second; Consolmagno advanced to third. Figueroa, Y doubled down the lf line, 2 RBI; Brenner, K advanced to third; Aghdam, R scored, unearned; Consolmagno scored, unearned. Razzino, J to p. Hayden, M to 1b. Pagano, A to 2b. Flynn, S singled to left field, advanced to second on the throw, advanced to third on an error by lf, RBI; Figueroa, Y advanced to third, scored on an error by lf, unearned; Brenner, K scored, unearned. Boyd, J grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

Cranston, RI 5th - Pagano, M flied out to lf. Diehl, J walked. Hayden, M popped up to 2b. McCool, M singled to left field; Diehl, J advanced to second. Madonna, R struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Worcester, MA 6th - Razzino, J to 2b. Tracy, K to p for Pagano, A. Mastrototaro flied out to cf. Frederick, N flied out to rf. Perez, B singled to left field. Perez, B stole second. Perez, B advanced to third on a wild pitch. Consolmagno walked. Consolmagno stole second. Aghdam, R struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Cranston, RI 6th - Beneduce, S flied out to rf. D'Arrezzo, R pinch hit for Tracy, K. D'Arrezzo, R walked. Collins, T walked; D'Arrezzo, R advanced to second. Razzino, J hit into double play p to ss to 1b; Collins, T out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Worcester, MA 7th - Faria, R to p for D'Arrezzo, R. Brenner, K grounded out to 3b. Figueroa, Y walked. Flynn, S walked; Figueroa, Y advanced to second. Boyd, J struck out swinging. Mastrototaro grounded out to 2b; Flynn, S advanced to second; Figueroa, Y advanced to third. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Cranston, RI 7th - Pagano, M doubled to left field. Diehl, J flied out to cf; Pagano, M advanced to third. Hayden, M grounded out to 2b, RBI; Pagano, M scored. McCool, M popped up to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Worcester, MA 8th - Frederick, N singled to left field. Perez, B hit into double play 2b to ss to 1b; Frederick, N out on the play. Consolmagno grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Cranston, RI 8th - Madonna, R doubled to right field. Beneduce, S lined out to cf. Ruggieri, B pinch hit for Faria, R. Ruggieri, B out at first p to ss to 1b; Madonna, R advanced to third. Collins, T walked. Collins, T advanced to second on a wild pitch; Madonna, R scored on a wild pitch. Razzino, J reached on an error by ss; Collins, T advanced to third on an error by ss. Razzino, J advanced to second on an error by ss; Collins, T scored on an error by ss, unearned. Pagano, M singled; Razzino, J advanced to third. Figueroa, Y to p. Flynn, S to 3b. Boyd, J to lf. Diehl, J walked; Pagano, M advanced to second. Hayden, M singled to left field, 2 RBI; Diehl, J advanced to second, out at third lf to 3b; Pagano, M scored, unearned; Razzino, J scored, unearned. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Worcester, MA 9th - Reo, R to p for Ruggieri, B. Aghdam, R homered to left field, RBI. Brenner, K struck out swinging. Figueroa, Y hit by pitch. Ciolfi, J to p for Reo, R. Flynn, S struck out swinging; Figueroa, Y stole second. Boyd, J grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Cranston, RI 9th - McCool, M walked. Madonna, R flied out to lf. McCool, M stole second. Beneduce, S flied out to rf. Fahey, C pinch hit for Ciolfi, J. Fahey, C walked. Collins, T grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.